websikehealthcheck

Ügyfeleink mondták rólunk

” Zoliban ma megint nem csalódtam! Precíz nagyszervizt csinált a kocsin, ja és mindezt nagyon kedvező áron! Köszönöm a mai munkádat! ”
– mzolka – Budapest – XIX. kerület

” Ismét köszönöm az éves szervizt a mi kedves házi szervizesünknek. Minden flottul ment, szokásosan.”
– VULKÁN – Dunakeszi

” Tegnap Zolinál jártam pár apróság miatt. Az izzócsere, mert kellett, 3 percnél nem tartott tovább. Fékbetéteket, fékolajat, gyertyákat cserélt a Mester, valamint kaptam ajándék ablakmosót, miközben jó hangulatban telt az idő. Köszönöm.
És megint okosabb lettem egy-két dologgal. Pl: járó motornál, felhúzott ablak mellett, ha beszélek hozzá, Ő nem hall semmit.”
– merQree – Velence

” Ma voltam a Mesternél először. Semmi komoly, csak zárdugózás utáni vésznyitó beépítése, illetve pillanatnyi fogyasztásmérés bekapcsolás, illetve egy számítógépes ellenőrzés. Minden hibátlanul ment. Pontosan kezdett, igazán kedves volt. Villámgyorsan megcsinált mindent, annak ellenére, hogy szóval tartottam. Az ár korrekt. Szavam nem lehet, bárcsak minden szerviz ilyen lenne.
Ajánlom mindenkinek, én cirka 150km-re lakom tőle (oda-vissza 300), ennek ellenére megérte. Köszi! ”
– vzozo – Veszprém

” A mai napon voltam az ESSMOTOR-nál. Nagyon korrektek, szakmailag nagyon ott vannak a szeren! Bár minden szerviz így állna a munkához és az ügyfelekhez. Hát volna mit tanulni tőlük egy két „Nagy Magyar Ford szerviznek”. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom akinek fontos a szeretett Fordja!!! Köszönök mindent! ”
– H. Attila – Nyíregyháza

„Múlt héten az én anyós oldali ülésem is megjavult pillanatok alatt, szinte a Mester nézésétől. Na jó, a kézrátétel még alakul, de pár célszerszámmal nagyon hamar meggyógyult az ülés vala. Köszönöm szépen a késői rendelést! ”
– theseus

„Köszönöm a mai gyors és figyelmes szervízt; valóban igaz volt amit a régi motorosok állítottak Rólad! Hazafelé feleségem megállapította, hogy egy szervízt nem ilyennek képzelt, nem ilyen „vidám”nak. Very Happy — Folyt.köv váltóilag, addig is minden jót! ”
– m_a_t_e – Szentendre

” Szombat délelőtti termosztát csere szakszerűen, gyorsan, jókedvűen és olcsón, mint mindig. A DuctTape-ért külön köszönet… ”
– Littleb — Budapest – XIV. kerület

” Pénteken fordultam meg a műhelyben. Sikerült végére járni a csomagtartó világításom nem működésének okára(ez másutt nem sikerült eddig), valamint megoldás született az utóbbi időben a terhelés alatt ugráló alapjárat problémára is illetve ha már arra jártunk volt egy pillangó szelep ház tisztogatás is.
Én elégedett vagyok, végre újra megtalálok mindent a csomagtartóban:) ”
– Dragon

” Tegnap voltam Zolinál fed.comp. és tempomat beépítésen. Mindkettő tökéletesre sikerült. Továbbá sikerült megoldani az „indításkor 10 másodperc után lefullad a kocsi” problémát is. Ma reggel már nyoma sem volt a hibának, szépen indult, öröm volt látni.
Korrekt, precíz munka volt, nagyon elégedett vagyok.
Zoli! Mégegyszer köszönöm, és azt is, hogy délután másodszor is fogadtál miután sikerült másik óracsoportot beszereznem! ”
– ati84 – Győr