websikehealthcheck

Ess Ford Szerviz – bemutatkozás

Szervizünk a hagyományos „független” autószervizektől jelentősen eltér, viszont a márkaszervizek hátrányait is sikeresen mellőzi…

ford-focus-szerviz-ess-motor-kft-god-ford-c-max-szoftverfrissitesA Ford gépkocsikkal kapcsolatos szervizmunkákat kivételes tapasztalatokkal végezzük.
Saary Zoltán vagyok és az ESS Ford Szerviz működését irányítom.
A BMF Kandó Kálmán villamosmérnöki karán végeztem felsőfokú tanulmányaim és Járműelektronikai mérnök végzettség megszerzése után, 2004-ben, a Ford magyarországi importőrénél helyezkedtem el. Feladatom főként a hivatalos Ford márkaszervizekkel és a Ford európai központjával történő együttműködés volt műszaki problémák kapcsán.
Rendszeresen részt vettem külföldi oktatásokon, foglalkoztam garanciával kapcsolatos problémákkal is, így átfogó képem van a Ford márkáról. 2009-ben döntöttem úgy, hogy munkám már nem a Ford szűken vett berkein belül kívánom folytatni. Az 5 év alatt szerzett tapasztalataimmal és mérnöki hozzáállásommal az igényes Ford tulajdonosok magas színvonalú elvárásainak kívánok megfelelni a márkaszervizek és a független autójavítók előnyeit ötvözve!

” Ma voltam a Mesternél először. Semmi komoly, csak zárdugózás utáni vésznyitó beépítése, illetve pillanatnyi fogyasztásmérés bekapcsolás, illetve egy számítógépes ellenőrzés. Minden hibátlanul ment. Pontosan kezdett, igazán kedves volt. Villámgyorsan megcsinált mindent, annak ellenére, hogy szóval tartottam. Az ár korrekt. Szavam nem lehet, bárcsak minden szerviz ilyen lenne.
Ajánlom mindenkinek, én cirka 150km-re lakom tőle (oda-vissza 300), ennek ellenére megérte. Köszi! ” – vzozo – Veszprém

 

Az ESS Motor Kft. 2009 őszén kezdett Ford gépkocsik szervizelésével foglalkozni…

…amelyet a korábban említett tapasztalat révén a kezdetektől magas színvonalon, az ügyfelek megelégedésével végezzük. A karbantartások során a gyári előírásokat alkalmazzuk, meghibásodott gépkocsi esetén alapos diagnosztikával kerüljük el a fölösleges alkatrészcseréket.
De mennyibe kerül ez a Ford tulajdonosnak? – merül fel a kérdés ilyenkor.
Nem csupán a műszaki felkészültségben törekszünk a maximumra, hanem az ügyfelekhez, a szolgáltatáshoz is új módon állunk hozzá.


” A mai napon voltam az ESSMOTOR-nál. Nagyon korrektek, szakmailag nagyon ott vannak a szeren! Bár minden szerviz így állna a munkához és az ügyfelekhez. Hát volna mit tanulni tőlük egy-két „Nagy Magyar Ford szerviznek”. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom akinek fontos a szeretett Fordja!!! Köszönök mindent!

 – H. Attila – Nyíregyháza

 

Az Ess Ford szerviz árait úgy alakítottuk ki…

…hogy a munkadíj és az alkatrészek eladásából származó bevételből a szerviz / szolgáltatások folyamatos fejlesztése mellett az ügyfelek számára vonzó és versenyképes alternatívát jelentsünk más, különösen a hivatalos márkaszervizekkel szemben. A független szervizeknél azonban nagyobb hozzáértést és precízebb szervizelést tudunk biztosítani! Ez az egyensúly a kulcsa annak, hogy visszatérő, elégedett Ford tulajdonosként fordulhass hozzánk Te is!
Elképzeléseink, hozzáállásunk helyességét elégedett ügyfeleink folyamatosan növekvő száma igazolja. Amennyiben Ford gépkocsiddal kapcsolatban segítségre van szükséged bátran keress fel minket elérhetőségeinken!

” Pénteken fordultam meg a műhelyben. Sikerült végére járni a csomagtartó világításom nem működésének okára(ez másutt nem sikerült eddig), valamint megoldás született az utóbbi időben a terhelés alatt ugráló alapjárat problémára is illetve ha már arra jártunk volt egy pillangó szelep ház tisztogatás is. Én elégedett vagyok, végre újra megtalálok mindent a csomagtartóban:) „
 – Dragon


Szeretnél minket mégjobban megismerni?

Blogbejegyzésünkben olvashatsz egy riportot, amelyt szervizünkben készítettek velem. Kiderül miért a Ford, hogy kezdtük és mi különböztet meg a szokványos márkaszervizektől és a sufnituningos szakiktól…