websikehealthcheck

Pályázatok

Cégünk a következő pályázaton sikeresen vett részt:

VEKOP-1.2.6-20-2020-01082

„A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című felhívása

Kedvezményezett: ESS Motor Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt felelősségű társaság

Székhely: 2167 Vácduka, Petőfi Sándor utca 25.

Cégjegyzékszám: 13-09-125910

Adószám: 14621224-2-13

Pénzforgalmi számlaszám, amelyre a támogatás utalásra kerül:

10300002-10687117-49020011

 

A Kedvezményezett 13 004 968 Ft, azaz tizenhárommillió-négyezer-kilencszázhatvannyolc Ft összegű, visszatérítendő támogatásra jogosult.

A projekt megvalósításának kezdő dátuma: 2020.08.16.

A projekt költségek elszámolhatóságának kezdő időpontja: 2020.03.11.

A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2020.12.31.

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2020.12.29.

A projekt támogatási intenzitása: 70%

 

Az ESS Motor Kft. magyar családi vállalkozás, melynek célja, hogy a lehető legmagasabb minőségben, a lehető leggyorsabban szolgálja ki partnereit mint független szerviz és autójavító műhely.
Szervizünk a hagyományos “független” autószervizektől jelentősen eltér, viszont a márkaszervizek hátrányait is sikeresen mellőzi. Jelenleg mintegy 300 nm-en történik az ügyfélkiszolgálás, saját tulajdonú műhelyépületben.

Munkatársaink száma mára elérte a 12 főt. A koronavírus és annak következtében betörő járvány és állami intézkedések ahogy oly sok cég életében, nálunk is visszaesést eredményezett. A fogyasztói társadalom közvetlen kiszolgálójaként az autók szervizelése, javítása, műszaki vizsgáztatása lecsökkent, számuk felére esett. Azonban ezen időszak pontosan jó volt arra, hogy a cégvezetés és a tulajdonosi kör átgondolja a lehetséges kitörési pontokat. E projekt ezen kitörési pontokat jeleníti meg.

A projekt válasz egyrészt a XXI. századi autóipari kihívásokra, másrészt ugyancsak válasz a COVID-19 járvány negatív hatásaira. A projekt elsődleges célja a komplex technológiai fejlesztés, komplex eszközberuházás, amely nemcsak a minőségi kiszolgálást jeleníti meg, és nemcsak a mennyiségi kapacitás növelést jelenti, hanem harmadrészt új piaci szegmensek megtalálását, és új ügyfél igények kielégítését jelentheti. Elsődlegesen és legfontosabb prioritásban egy Dynomax fékpad rendszer megvételét és üzembe helyezését célozza meg a vállalkozás. Ezzel egyrészt a szervizelési, javítási folyamatok felgyorsulnak, másrészt olyan minőségi előrelépést jelenthet a cég számára, amely a többi versenytársaihoz képest versenyelőnyt fog jelenteni. Bizonyos hajtáslánc és motor hibák vizsgálatai csak ezen a fékpad rendszeren tudnak sikeresen és biztonságosan megtörténni. Emellett a vállalkozás további olyan gépeket és szervíz eszközöket kíván beszerezni, ami a napi tevékenységekben nyújtanak segítséget. Így különösképpen csápos emelő, kerékszerelő és kerékkiegyensúlyozó és egy Bosch klímarendszer karbantartó berendezés. Mindamellett a vállalkozás vezetői fontosnak tartják a munkavállalók folyamatos és állandó képzését, mind belső képzés, mind pedig külső képzés folyamán. E projekt lehetőséget teremet a munkavállalók digitális képzésére, ami a mai világban létszüksége a partneri kör és vásárlók lehető legmagasabb kiszolgálása miatt.